Champions United este unul dintre cele mai importante evenimente naționale dedicate liceenilor cu performanțe. Este locul unde an de an, reunim zeci de creatori de viitor, oferindu-le un program diversificat și interactiv, un mediu în care aceștia se lasă inspirați de mentori invitați și locul unde îi provocăm să aducă schimbare în societate. Lansat în 2014, proiectul a reunit până în prezent peste 500 de liceeni din peste 60 de localități din România și Republica Moldova.

2015  2016  2017  2018

Creatori de viitor: INCUBATOR a avut prima ediție în 2018 și este un eveniment de 4 zile în care reunim idei de proiecte aparținând unor echipe de liceeni parte a comunității Creatori de viitor. Proiectul funționează cu un incubator pentru proiectele care au obținut deja finanțare sau care au fost selectate în baza unor nevoi și direcții prestabilite, urmând un model similar aplicat startup-urilor. Astfel, creem un mediu în care ideile primesc consiliere din partea unor speciliști în domenii cheie necesare dezvoltării unui proiect (project management, promovare, fund raising, leadership ș.a.), precum și asistență în dezvoltarea unor strategii de implementare sustenabile.

Redacția reprezintă o portavoce, un spațiu în care tinerii liceeni vorbesc despre problemele și preocupările lor, despre pasiunile și visurile pe care le au. Este un loc în care inveți de la specialiști și îți punem la dispoziție o platformă de comunicare către public.

În cadrul Sesiunilor Transform conectăm creatori de prezent cu creatori de viitor. Inițiativa a pornit în cadrul evenimentului Champions United 2018, unde am lansat o provocare liceenilor participanți de a organiza o sesiune Transform în comunitatea lor și în cadrul căreia să invite unul sau mai mulți mentori. Astfel, în perioada octombrie-noiembrie 2018 au avut loc 17 evenimente locale Transform, la care au luat parte peste 800 de liceeni și au fost invitați 37 de mentori.

logo_sign_creatori_alb

Din când în când mai trimitem zvon în țară despre ce mai facem la Cretori de viitor, ce articole am mai publicat pe blog, ce noutăți mai sunt în domeniul educației și altele asemenea. Dă-i cu abonare dacă vrei și tu să primești de știre de la noi.