Creatori de viitor - Comunitatea liceenilor cu performanțe

Trebuie să fim poeți în bătălia educației. Putem să plângem, dar niciodată nu trebuie să ne pierdem curajul. E posibil să fim răniți, dar niciodată nu trebuie să încetăm lupta. Trebuie să vedem ceea ce nimeni nu vede. Să întrezărim o comoară îngropată sub pietrele din inima copiilor noștri.

Augusto Cury

Misiunea noastră

Misiunea noastră la Creatori de viitor este aceea de a forma o comunitate puternică a tinerilor performeri români. Dorim să-i provocăm să-și pună visele pe hârtie, apoi să vadă cum pot să transforme un gând, o idee, o viziune în realitate. Să-i ajutăm să se echipeze corespunzător cu încredere, cunoștințe, conexiuni, iar apoi când vor începe să facă primi pași în viața profesională, să simtă și să arate că misiunea lor este aceea de a crea un viitor excepțional.

Direcții

Transform

Inspirăm și dezvoltăm competențele de viitor ale tinerilor

Reform

Provocăm și susținem inițiative cu impact local și național

Perform

Incurajăm și recompensăm liceenii cu performanțe

Eduform

Identificăm nevoi ale tinerilor

Cine suntem?

Asociația 11even a luat naștere în primăvara anului 2012, din dorința unei echipe cu experiență în marketing, jurnalism și organizare de evenimente de a se implica în proiecte de educație, sport și dezvoltare personală, derulate în mai multe comunități din România.

Pe parcursul celor 7 ani de activitate, asociația 11even a lansat o serie de programe cu impact național și chiar internațional. Astfel, zeci de mii de persoane din peste 30 de localități din România și Republica Moldova au luat parte pe parcursul acestor ani la festivaluri și proiecte derulate în cadrul programului Bucurie în Mișcare ®. În cele peste 25 de evenimente de dezvoltare personală 11even Experiences ® și-au dat întâlnire sute de invitați cu mii de participanți. Începând cu anul 2014 am lansat programul Creatori de viitor, destinat liceenilor cu performanțe deosebite din România și Moldova. Peste 500 de liceeni fac parte azi din această comunitate fantastică, alături de care lansăm și susținem proiecte și discutăm teme diverse alături de mentori din țară și străinătate.

Unul dintre cele mai importante proiecte pe care am avut ocazia să-l implementăm a fost Cel mai mare 100, organizat în 29 septembrie 2019 în Alba Iulia, cu ocazia Centenarului. În acea zi fantastică, alături de aproape 5000 de români din peste 70 de localități, am pus România în Guinness World Records, realizând cea mai mare imagine a unei țări formată din oameni.

Mai mult despre noi poți să citești pe site-ul asociației: www.11even.ro

Cu sprijinul

Abonează-te la newsletter

Află primul noutățile în legătură cu proiectele Creatori de Viitor precum și informații relevante din domeniul educației.