Creatori de viitor - Comunitatea liceenilor cu performanțe

Uniquely yours

- unlock your potential -

- unlock your potential -

Seminar de consiliere educațională și profesională
cu Dr. John Schwaiger

Ești licean?

Reprezinți o companie?

(vezi mai jos)

Deadline înscrieri: 7 martie, ora 23:59

Întrebările mele

Întrebările mele

Poate te numeri printre acei liceeni care își pun următoarele întrebări legate de viitorul și dezvoltarea lor: Cum pot să-mi descopăr personalitatea distinctivă și caracteristicile mele unice? Cum pot să-mi definesc adevărata pasiune și la ce mă pricep cel mai bine în mod natural? Cum pot să-mi dezvolt un plan care să mă pregătească de viitorul meu profesional?

Cu ce te putem ajuta?

Cu ce te putem ajuta?

Dacă îți pui aceste întrebări, programul Uniquely yours – unlock your potential îți pune la dispoziție principii dovedite științific și instrumente practice pentru a te echipa și a permite să începi să-ți descoperi personalitatea unică și impactul acesteia asupra opțiunilor educaționale și de carieră. Totodată te ajută în definirea pasiunilor tale și la ce ești priceput în mod natural și te susține în dezvoltarea unui plan eficient de pregătire pentru viitorul tău educațional și profesional!

Când?

28 martie

Unde?

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”

Cluj-Napoca

Cât durează?

6 ore

Cât costă?

300 RON / participant

0 RON, mulțumită implicării sponsorilor acestui program.

Sunt disponibile în total 75 de locuri.

Eveniment desfășurat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Cine este Dr. John Schwaiger?

Cine este Dr. John Schwaiger?

Dr. John Schwaiger este fondatorul și președintele organizației Careerformation (SUA) și co-fondator al organizațion Proformation (Europa). Este autorul a două cărți:  “In Search of a Good-Fit Series on Career Planning and College Preparation;” dedicată studenților, părinților și profesorilor; precum și „Uniquely Your – Discover, Define, Develop”. În ultimii 35 de ani, a dezvoltat și desfășurat seminare în: business development, dezvoltarea și managementul echipei, orientare educațională și profesională pentru liceeni și studenți, managementul carierei pentru adulți.

A susținut o serie de workshopuri și conferințe regionale în Africa, Asia, Europa și America de Sud și Statele Unite. A dezvoltat și predat cursuri de planificare a carierei și pregătire pentru colegiu pentru două licee online timp de 13 ani. Oferă sesiuni individualizate de consiliere personală și profesională.

Susține

Susține

Poți susține un grup de liceeni să-și definească viitorul educațional și profesional, acoperind taxa de participare percepută în mod normal la acest seminar.

5
liceeni

1500 RON

10
liceeni

3000 RON

15
liceeni

4500 RON

Sponsorizarea se face în contul Asociației 11even, inițiatoarea programului Creatori de viitor.

Asociația 11even
CIF: 29885261
Banca Transilvania
IBAN: RO55BTRL01301205W53661XX

Dacă vrei să susții până la 5 liceeni sau să aduci o contribuție mai însemnată financiar, sau dorești să te implici într-o altă formă pentru organizarea acestui seminar, sau dacă vrei să încheiem un contract de sponsorizare, te rugăm să ne scrii la tudor@11even.ro.

Mulțumim că investești în educație!

Susținători

Susținători

Instituționali

Companii